O nás | Barové produkty boba
Site logo

| bubble tea shop

Historie
bubble tea, milkshake, milktea, popping boba
Myšlenka se zrodila v 80-tých letech na ostrově Tchaj-wan.
Proč se jmenujeme Boba? Jsme praskající perly plné ovocné sťávy a v Asii nám neřeknou jinak, než-li boba.

Slovo "boba" má na Tchaj-wanu ještě jeden význam, slengově tak nazívají "bradavky".

Už po deseti letech si Bubble Tea získalo celou Asii. A proto cestovalo dál…

Pro 1. emigraci si Bubble Tea vybralo Kanadu a Austrálii. Přes přátele v čínských čtvrtích se se dostal tento lahodný čaj až do severní Ameriky. Stal se zde novým fenoménem nápojové gastronomie a proto si ho přátelé odvezli přes britské ostrovy až do Evropy.

Teď jsme tady a získáme si i vás!
O nás
molekularni gastronomie, mixologie, experiment
Bubble Tea se zrodilo díky lidské zvědavosti a z vášně pro experimentování.

Může se podávat studené, i teplé.

Kuličky Boba se výborně hodí i do koktejlů, šumivých vín, či na dezerty…

Naše suroviny jsou nealkoholické a milují je od 5 do 100 let.

Naše suroviny jsou bez lepkové.
boba pomeranc, jahoda, lici, litchi, mango


Výhody našich Boba kuliček

Jsou vyjímečné a báječně chutnají.

Tvoří samostatnou kategorii.

Jsou prostředek na doplňkový prodej.

Hodí se tam, kde lidé experimentují.

Z klasických drinků dělají jedinečné.

Pochází z Molekulární mixologie a proto s nimi pracují i odborníci v gastronomii.

Nejsou jen na ozdobu, ale i tam se hodí.

Milují párty všeho druhu.

Každý zákazník si za ně rád připlatí.

Vyplatí se v malém i velkém podniku. Hodí se do klubu, baru, restaurace, kavárny, i cateringové společnosti.

Po otevření vydrží měsíc v chladu a rok zabalené.

Pro podnik jsou přidanou hodnotou.

Jsou levné, skladné a k nezaplacení.

Jako malé osvěžení, neohrožují prodej jiných výrobků.

Jsou včetně Bubble Tea populární po celém světě.

Milují společnost bavících se lidí.

Podporují uvolněnou atmosféru. Pomáhají vytvářet bezstarostnou zábavu.

Přináší jisté navýšení tržby a prodeje. Generují zaručeně čistý vyšší zisk.

Májí stále stejnou kvalitu.

Polykat je můžete od rána do rána.

Podporujeme gastronomickou komunitu. Hrají si s námi nejlepší čeští barmani.

Na porci, stojí maximálně 5,- Kč.

V případě spolupráce, podpoříme Váš podnik POS materiálem. Rádi proškolíme Váš personál. Nepřestaneme se Vám věnovat.

Jsme trvalým produktem.

Vás i Vaše hosty, budeme dlouho bavit.
vyroba ovocneho kaviaru, molekularni spherifikace, lzice
Výroba

My, perly boba, se vyrábíme spherifikací.
Jsme přefiltrovaná ovocná šťáva, bez vláken do které se přidá Alginát a postupně nás kapou do Clorurové lázně.
Při tomto procesu ihned ztuhneme a obalíme se do tenké blanky. Poté nás vyjmou, propláchnou v čisté vodě a osuší, aby byl proces spherifikace zastaven.

Co je to Alginát?
Řadí se do skupiny textur jako spherifikátor. Je ingrediencí čistě přírodního původu vyráběný z hnědých mořských řas. Má velmi dobré želírující vlastnosti. Vytváří velmi tenkou membránu, která udrží ovocnou šťávu a po rozkousnutí „exploduje“.

Co je to Clorur?
Kalciová sůl, dobře rozpustná ve vodě. V molekulární mixologii se používá především v kombinaci s Alginátem při spherifikaci, při výrobě ovocného kaviáru, čili boba perel. Je hydroskopický, tedy váže vodu.
Stacks Image 591
+420 733 515 515
Stacks Image 607
Erbenova 2,
150 00 Praha 5